Καλάθι

προϊόν - 0,00 €

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Μερικό Σύνολο: 0,00 €

Πλεονεκτήματα μοκέτας

 

Το πιο βασικό πλεονέκτημα της μοκέτας είναι η αλλαγή στην αισθητική του χώρου γύρω μας ,  καθώς οι μοκέτες με την τοποθέτησή τους, αναβαθμίζουν και αναδεικνύουν  το χώρο όπου τοποθετούνται, είτε πρόκειται για σπίτι, είτε για επαγγελματικό χώρο.

 

 

 

 

Το αμέσως επόμενο βασικό πλεονέκτημα της μοκέτας έχει να κάνει με τη ρύθμιση των επιπέδων θερμοκρασίας του δωματίου.Παρατηρούνται μικρές εναλλαγές στη θερμοκρασία και κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας.

 

moketa sto patoma 2

Ένα ακόμη συν είναι ότι μειώνεται ο χρόνος αλλά και το κόστος εργασίας,λόγω του ότι παραλείπεται η διαδικασία του σφουγγαρίσματος.

moketa sto saloni

Σημαντικό αποτέλεσμα έχει να κάνει και η εξασφάλιση μεγαλύτερης άνεσης στους χώρους που συχνάζουν παιδιά, σε παιδικά δωμάτια και καθιστικούς χώρους αλλά και σε παιδότοπους και πάσης φύσεως χώρους που παίζουν μικρά παιδιά.

moketa sto paidiko roz

Η εταιρεία μας    benettos.gr   διαθέτει μεγάλη ποικιλία μοκετών  για όλους του χώρους του σπιτιού, κουζίνα, σαλόνι, τραπεζαρία, υπνοδωμάτια  και παιδικό δωμάτιο.

moketa mporntw kontino

Ειδικά για τα παιδικό δωμάτιο και τους παιδότοπους , διατίθενται οικολογικές και  υποαλλεργικές μοκέτες υψηλής αισθητικής, σε χαρούμενα χρώματα και σχέδια που θα αλλάξουν τη διάθεση μικρών και μεγάλων αλλά και θα προσφέρουν ασφάλεια και και άνεση.

moketa coronation

Φυσικά θα βρείτε και μεγάλη ποικιλία μοκετών και πλαστικών δαπέδων για επαγγελματικούς χώρους υψηλών ή λιγότερο υψηλών απαιτήσεων, όπως γραφεία, εκθεσιακούς χώρους, καταστήματα κ.α.

moketa gkazon

Οι τιμές είναι πολύ προσιτές και εξαρτώνται από το πάχος, την πυκνότητα, την αντοχή και το σχέδιο που μπορεί να έχει η κάθε μοκέτα.

moketa  epaggelmatikh riges

Leave a Reply

Our Brand