Καλάθι

προϊόν - 0,00 €

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Μερικό Σύνολο: 0,00 €

Φωτοταπετσαρία ..... Γιατί είναι η πλέον δυναμική λύση για το χώρο σας ?

Σκεφτείτε πόσο όμορφο θα ήταν να ξυπνάτε το πρωί και ανοίγοντας τα μάτια σας να αντικρίζετε ένα πανέμορφο και αγαπημένο σας τοπίο, το οποίο θα μπορούσε να είναι μία μαγική παραλία την οποία έχετε ερωτευτεί στις διακοπές σας, ή ίσως η πανοραμική θέα του χωριού σας που ποτέ δεν χορταίνετε τις επισκέψεις σας και με το οποίο σας δένουν τόσα πολλά συναισθήματα. Ακόμη όμως και αν απλά βαρεθήκατε τους γκρίζους τοίχους και θέλετε να δώσετε λίγο χρώμα στην διακόσμηση του χώρου σας ή να γεμίσετε με εντυπώσεις χαράς και γέλιου το παιδικό σας δωμάτιο, η λύση που σας προτείνουμε είναι η φωτοταπετσαρία.

Η Φωτοταπετσαρία είναι η δεύτερη αναγέννηση της κλασικής χάρτινης ταπετσαρίας τοίχου που είχαμε γνωρίσει τις προηγούμενες δεκαετίες. Σήμερα, λόγω της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και τεχνογνωσίας, η φωτοταπετσαρία επιστρέφει με αρκετά πλεονεκτήματα και όλο και περισσότερο κερδίζει έδαφος στην εσωτερική διακόσμηση κατοικιών, εστιατορίων, καφέ—μπαρ και εμπορικών καταστημάτων.

Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της φωτοταπετσαρίας σήμερα σε σχέση με την κλασική ταπετσαρία τοίχου είναι τα εξής:

- Λόγω σπουδαίας βελτίωσης των υλικών κατασκευής, η αντοχή και η μακροζωία της σύγχρονης φωτοταπετσαρίας έχουν αυξηθεί σημαντικά και σε συνδυασμό με την πλαστικοποίηση επιτυγχάνεται προστασία από την υγρασία και τις ακτίνες του ήλιου, αλλά και από ανεπιθύμητα γκράφιτι όταν πρόκειται για παιδικά δωμάτια ή εξωτερικούς χώρους. Επίσης, πλέον είναι πολύ εύκολες στην τοποθέτηση και μετά την αποξήλωση δεν καταστρέφουν τον τοίχο και δεν χρειάζεται σπατουλάρισμα.

- Ο δεύτερος λόγος είναι η εξέλιξη των μηχανημάτων ψηφιακής εκτύπωσης που σήμερα μας δίνει τη δυνατότητα κατασκευής φωτοταπετσαρίας με πολύ υψηλή ευκρίνεια, μεγάλη πιστότητα και ζωντάνια των χρωμάτων, καθώς και ανάλυση που στο παρελθόν πετυχαίναμε μόνο σε μέγεθος μίας φωτογραφίας.

 

Leave a Reply

Our Brand