Καλάθι

προϊόν - 0,00 €

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Μερικό Σύνολο: 0,00 €

Τώρα η αφαίρεση της ταπετσαρίας από τον τοίχο σας είναι παιχνιδάκι!

Η αφαίρεση της ταπετσαρίας από τους τοίχους δεν γίνεται πια με τη δυσκολία που γινόταν παλαιότερα.
 
Αυτό άλλωστε ήταν ακόμη ένα μείον στις παλιές ταπετσαρίες, που αφού έχει πλέον διορθωθεί και πρόκειται για μια εύκολη υπόθεση, όσο και η τοποθέτηση της ταπετσαρίας στον τοίχο.
 
Τα εργαλεία που θα χρειαστείτε είναι μία σπάτουλα, σαν το πιο απαραίτητο και στη συνέχεια ένα κουβά με ζεστό νερό, ένα σφουγγάρι και ένα αφαιρετικό ταπετσαρίας, το οποίο μπορείτε να αγοράσετε από ένα χρωματοπωλείο της γειτονιάς σας.
 
Βασικά αυτό που χρειάζεται μία ταπετσαρία για να βγει, είναι να αφαιρεθεί η κόλλα, η στεγνή κόλλα, που βρίσκεται μεταξύ της ταπετσαρίας και του τοίχου.
 
Θα ξεκινήσετε με τη σπάτουλα ξύνοντας την ταπετσαρία από τον τοίχο, είναι μερικά σημεία όμως που η ταπετσαρία έχει γίνει ένα σώμα με τον τοίχο, σ’ αυτά τα σημεία χρησιμοποιούμε τον κουβά με πολύ ζεστό νερό και το σφουγγάρι μας με το οποίο θα βρέχουμε το σημείο που δεν βγαίνει η ταπετσαρία και θα συνεχίζουμε το ξύσιμο με τη σπάτουλα, μπορεί βρέχοντας την με το ζεστό νερό να βγει με την πρώτη, μπορεί να χρειαστεί να επαναλάβετε τη διαδικασία.
 
Τέλος για τα πολύ δύσκολα σημεία, αυτά που δεν αφαιρούνται χρησιμοποιώντας τη σπάτουλα και το ζεστό νερό, θα χρησιμοποιήσετε το αφαιρετικό ταπετσαρίας το οποίο θα έχετε από πριν προμηθευτεί από το χρωματοπωλείο της γειτονιάς σας, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες χρήσης του οι οποίες αναγράφονται πάνω στη συσκευασία.
 
Αν πάντως θέλετε να βγάλετε την ταπετσαρία για να βάλετε κάποια άλλη, καθαρά δηλαδή για θέμα διακόσμησης, να ξέρετε πως οι κατασκευαστές λένε ότι μπορούν να μπουν έως και 5 ταπετσαρίες η μία πάνω στην άλλη, αρκεί πάντα η ταπετσαρία που θα είναι από κάτω να είναι καλά κολλημένη γιατί διαφορετικά θα πέσουνε μαζί, η παλιά με την καινούργια.

 

 
 
Leave a Reply

Our Brand